Bine ai VENIT!!!...

Salut!Sper sa iti placa aici si sa gasesti cat mai multe lucruri interesante !!!...

marți, 11 august 2009

Haos in Liga a-III-a...


 
Incredibil, dar adevărat! Cu doar o săptămână înainte de startul campionatului la Liga a III – a, nu se ştie componenţa finală a celor şase serii, deşi s-a făcut o primă repartizare a echipelor, în 27 iulie. Motivul este simplu. Se pare că un număr de 20-25 de echipe nu pot lua startul în noul sezon, din cauza problemelor financiare. Din această cauză, federaţia se vede pusă în ingrata situaţie de a regândi sistemul competiţional pentru sezonul 2009-2010 la nivelul celui de-al doilea şi al treilea eşalon. Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit ziua de luni, 10 august, pentru luarea unei decizii finale în ceea ce priveşte structura Ligii a III-a.
Contactat telefonic, unul dintre cei doi reprezentanţi ai cluburilor din Liga a III - a în Comitetul Executiv, Ştefan Stana a confirmat, pentru Liga2.ro gravitatea situaţiei. "Luni dimineaţă am fost convocaţi la federaţie, atât eu cât şi domnul Rusen, în calitate de reprezentanţi ai cluburilor din al treilea eşalon. Împreună cu oficialii federaţiei vom analiza fiecare dosar în parte, al tuturor echipelor care vor să participe în noul sezon. În funcţie de rezultatul final al acestor verificări, vom decide şi componenţa finală a seriilor. Nu este exclus să fim puşi în neplăcuta situaţie de a avea serii inegale ca număr de participante. Este un moment dificil pentru fotbalul mic, cauzat de gravele probleme financiare ale majorităţii echipelor", s-a confesat preşedintele Berceniului.
O informaţie de ultimă oră dă o imagine mai clară a dezastrului existent în acest moment la Liga a III-a. Se pare că a fost luată în calcul şi amânarea primei etape de campionat, pentru a se mai câştiga un pic de timp. Din păcate, mult aşteptata reformă a ligilor inferioare este pe cale să înceapă în mod natural, lipsa fondurilor forţând din ce în ce mai multe echipe să renunţe la ideea de a evolua în eşaloane superioare
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu