Bine ai VENIT!!!...

Salut!Sper sa iti placa aici si sa gasesti cat mai multe lucruri interesante !!!...

joi, 23 iulie 2009

In Atentia Microbistilor...


Am facut o cere la UPC Romania sa ni se bage in grila de programe canalele te televizor GSP Tv si DigiSport si am primit raspunsul prin Email si as dori sa vil arat si voua:

Stimate domnule ........,

 
Va informam ca mesajul dumneavoastra, s-a inregistrat in baza noastra de date cu numarul 28350916 in data de 22/07.

 
Referitor la solicitarea dumneavoastra va comunicam ca grila de programe UPC este rezultatul cererii combinate pentru programe a tuturor clientilor nostri. In acest sens, pentru a cunoaste in permanenta rezultanta globala a solicitarii clientilor utilizam instrumente precum adresa de e-mail contact@upc.ro, telefonul pus la dispozitia clientilor 031 1000872, standul "Comunica. Te ascultam." prezent in fiecare casierie UPC si, mai ales, sondajele anuale realizate in randul clientilor de catre institute specializate. 

Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont in extinderea grilei de programe este numarul limitat al frecventelor disponibile pentru transmisia de programe. Acest aspect ne determina sa introducem un program in grila doar in momentul in care este solicitat de un numar mai mare de clienti. 

Evident solicitarea dumneavoastra pentru programul DigiSport va fi luata in evidentele noastre si speram, in masura in care inregistram solicitari in acest sens si din partea altor clienti, sa o rezolvam favorabil. 

In legatura cu solicitarea dumneavoastra va putem informa ca UPC Romania nu a ajuns la o intelegere in ceea ce priveste preluarea programului GSP TV. Am solicitat de mult timp o intalnire cu cei care detin acest program, dar nu am primit, deocamdata, niciun raspuns.

Dorinta noastra este sa ajungem la un acord de difuzare a GSP TV numai in conditiile in care aceasta nu va avea ca efect o crestere nejustificata a abonamentului pentru intreaga noastra baza de clienti.

In acest moment puteti viziona derby-ului etapei din cadrul campionatului national de fotbal pe canalul Antena 1. De asemenea, avem deja 4 canale de sport in grila analogica si 11 canale in grila digitala care acopera si alte evenimente sportive interne si internationale care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra; de exemplu: Eurosport (Premier League Anglia), Sport 1 (Campionatul Portugaliei, Liga Frantei), ProTV (Champions League), TV Sport (Campionatul Argentinei), Sport.Ro (Cupa Angliei).

 

Va multumim pentru intelegere si speram intr-o buna colaborare pe viitor!

 

Cu stima,

Mihaela-Raluca Paunescu

Specialist Back Office

 

UPC Romania

Tel: 031 100872

www.upc.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu